Honda privatleasing
hos Auto-Centralen i Aalborg

Hos Auto-centralen kan du vælge mellem privatleasing eller traditionel finansiering af din nye Honda. Vælger du privatleasing, slipper du samtidig for at tænke på service og vedligeholdelse på din Honda i hele leasingperioden. Samtidig risikerer du ikke et unødigt højt værditab på bilen, fordi brugtvognsmarkedet har udviklet sig uheldig. Du kører bare ned, og afleverer bilen og nøglerne, den dag leasingperioden er forbi.

Se prisliste her

De færreste kan undvære en bil, hvis de skal have hverdagen til at hænge sammen. Særligt hvis du bor uden for de store byer.

Men at købe en ny bil, er en risikabel investering. Særligt hvis du få finansieret bilen ved et lån. For det er aldrig til at forudse, hvordan brugtbilsmarkedet udvikler sig, og der skal ikke meget til, før det kan mærkes på brugtbilsprisen.

Derfor risikerer du nemt et stort værditab – og i værste fald at stå tilbage med en restgæld på det gamle billån, den dag du skal købe ny bil.

Med Honda leasing slipper du for alle bekymringer

Vælger du en Honda privatleasingaftale, slipper du for alle bekymringerne om, hvad bilen er værd, den dag den skal sælges – eller indgå i en ny bilhandel.

Samtidig får du en udbetaling, der er minimal i forhold til andre bilmærker – og vælger du den smarte Honda e Advance elbil, er der slet ingen udbetaling. Derudover ligger den månedlige leasingydelse på samme niveau, som hvis du havde finansieret bilen på traditionel vis.

Se prisliste her

Du slipper bare for at tænke på både værditab og udgifter til service og vedligehold. Det giver mere ro på både privatøkonomien og den daglige køretur i din nye Honda.

Den perfekte løsning til din næste Honda

Så drømmer du om at komme ud at køre i en af de lækre nye modeller fra Honda, gør en privatleasingaftale det både meget tryggere og meget billigere.

For har du akut brug for en ny bil, skal du ikke ud at finde 20-30 % af nyprisen, for at du kan få finansieret bilen til en overkommelig rente. Du lægger bare udbetalingen, og betaler dine afdrag hver måned. Og kommer så og stiller bilen, den dag leasingaftalen ophører.

Det eneste du selv skal sørge for i løbet af leasingperioden, er at betale for benzinen eller strømmen, den grønne ejerafgift, kaskoforsikringen og dækkene. Resten er inkluderet i leasingydelsen.

Hold øje med kørselsbehovet

Det er antallet af kørte kilometer, som bestemmer brugtværdien på en bil. Derfor afhænger prisen på din leasingaftale af, hvor meget du kører hvert år. Jo længere du kører, jo større værditab og dermed højere leasingydelse.

Det kræver, at du har en god ide om, hvor stort dit årlige kørselsbehov er. Så tjek hvor langt du har kørt mellem synene på din gamle bil, og dividér det kilometerantal med to. Eller tjek dit kørselsregnskab, eller hvad speedometeret står på i dag, og dividér det tal med det antal år, du har haft bilen. Hvis du altså har haft den fra ny.

Så har du en god ide om, hvor langt du kører om året. Og læg så lidt til: For du får helt sikkert lyst til at køre nogle små omveje, når du først er kommet godt ud at køre i en ny, lækker model fra Honda.

Se prisliste her

Husk i øvrigt også at holde øje med det faktiske kørselsforbrug undervejs i leasingaftalen. Kører du mere end forventet, er det en god ide at få ændret leasingaftalen så hurtigt som muligt. Så slipper du for en regning på ekstra kørte kilometer, den dag du afleverer bilen.

Få en Honda leasingaftale uden bekymringer

Så tjek de aktuelle tilbud på privatleasing af Honda her på siden, og læg vejen forbi. Så kan du køre hjem i en Honda uden at bekymre dig om fremtiden.