Fiat varebiler - Fiat Professional

Hos Auto-Centralen finder du nu det brede og alsidige varebilsprogram fra Fiat Professional

Hos Auto-Centralen har vi dedikerede medarbejdere, der kan hjælpe dig med rådgivning om bl.a. opbygninger, finansieringer.
Husk, at Fiat også tilbyder en bred vifte af personbiler.

Ducatofri

Fiat Ducato

Med over 10.000 forskellige kombinationer og versioner af Ducato, er den rigtige varevogn tættere på, end du tror, og det er ikke den eneste grund til, at det er det rigtige match. Ducato er perfekt til enhver håndværker eller virksomhed uanset størrelse, da den er blevet lavet med ét formål i tankerne: at hjælp dig med at udføre dit job endnu mere effektivt.

docanto_eforside

Fiat e-Ducato

Ducato tager sit ry som bedst i klassen med til området elektrisk mobilitet med det bredeste 100 % elektriske line-up i sin kategori.  Den har stadig en høj lasteevne og stor varerumsvolumen, og den er stadig driftssikker og har lave driftsomkostninger.

Chassisny

Fiat Ducato Chassis

Ducato chassis kabine, Ducato chassis dobbeltkabine, Ducato chassis kabine med platform og Ducato chassis uden kabine kan levere den fleksibilitet, effektivitet og kapacitet, som er nødvendig for at få arbejdet gjort. Du skal du blot vælge den der passer bedst til dig.

dublony2

Fiat Dublo

Har du brug for en lille kassevogn, der er nem at håndtere i et bymiljø, og ønsker du personbilkomfort, så er Fiat Doblò Cargo et godt bud.

Fiat varebiler - Opbygninger

Vi har stor erfaring i opbygninger af Fiat varebiler
Vi klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning, som selvfølgelig bliver tilpasset netop dine behov og arbejdsopgaver.

Tag fat i vores erfarne erhvervskonsulent Christian Rasmussen på telefon 50 60 93 27 – Mail: chra@dytdyt.com, og hør hvad han kan gøre for dig og din virksomhed.