Jeep personbiler - privatleasing med fri kilometer

Ved privatleasing betaler du som regel en lavere førstegangsydelse end ved traditionel finansiering samt en fast månedlig ydelse for at benytte bilen. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ikke nogen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med evt. tab i bilens værdi når leasingaftalen udløber, da det er FCA Capital Danmark, der ejer bilen. Jeep® er en del af FCA – Fiat Chrysler Automobiles.

LEASING PÅ HELT NY MÅDE

UNLIMITED privatleasing er intet mindre end en revolution når det kommer til mobilitet. Der er nemlig helt ubegrænsede kilometer med i prisen, så du ikke skal tænke på andet end de mål du drømmer om at nå. Det går hånd i hånd med det DNA der præger alle biler fra Jeep® og mærkets slogan: Go Anywhere. Do Anything.

Compass fra 5.495 kr. og 19.995 kr.
i udbetaling

Jeep Compass 4xe Plug-in hybrid er tilbage med en serie der forbedrer teknologi, motorer og sikkerhedsfunktioner og design. Udforsk mulighederne

Renegadeny

Renegade for 4.995 kr./md. og 19.995 kr.
i udbetaling

Jeep Renegade 4xe 80th med 190 hk, automatgear, 4-hjulstræk og en række avancerede teknologiske løsninger som automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent samt Apple Carplay/Android Auto og meget andet. Med LEASYS UNLIMITED er den månedlige ydelse 4.595 kr. i 36 måneder, mens 1.gangsydelsen er 19.995 kr.

wranglerny

Wrangler for 17.995 kr./md. og 99.995 kr.
i udbetaling

Du kan også privatlease den store, terrænglade flagskibsmodel Jeep Wrangler 4xe. Med LEASYS UNLIMITED er den månedlige ydelse 17.995 kr. og førstegangsydelse 99.995 kr.