Jeep personbiler - privatleasing

For første gang nogensinde kan man nu privatlease en bil uden at bekymre sig om antallet af kørte km i perioden. Det er muligt takket være en revolutionerende ny version af privatleasing fra LEASYS, der er finansieringsselskab for bilkoncernen Stellantis, som står bag 14 mærker heriblandt Jeep. Den nye løsning hedder LEASYS UNLIMITED, og med den får man komplet ubegrænsede km i hele leasingperioden.

Færre bekymringer, mere frihed

Dermed er der ingen grund til at forsøge at forudsige, hvor mange km man kører på et år, eller om ens kørselsbehov vil vokse i løbet af leasingperioden – og man slipper også for at bekymre sig om overkørte km og en eventuel ekstraregning, når perioden udløber, og bilen skal leveres tilbage. Man får med andre ord fuldstændig frihed til at køre så mange km, man vil.

Compass for 4.795 kr./md. 

Jeep Compass 4xe Limited har bl.a. 190 hk, 4-hjulstræk og automatgear foruden en helt nydesignet kabine med bl.a. Uconnect 10,1’’-radio med Apple Carplay og Android Auto samt digital instrumentering på 10,25’’ i Full HD. Med LEASYS UNLIMITED er den månedlige ydelse 4.795 kr. i 36 måneder., og 1.gangsydelsen er 19.995 kr.

Renegadeny

Renegade for 4.595 kr./md.

Jeep Renegade 4xe 80th med 190 hk, automatgear, 4-hjulstræk og en række avancerede teknologiske løsninger som automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent samt Apple Carplay/Android Auto og meget andet. Med LEASYS UNLIMITED er den månedlige ydelse 4.595 kr. i 36 måneder, mens 1.gangsydelsen er 19.995 kr.

wranglerny

Wrangler for 17.995 kr./md.

Du kan også privatlease den store, terrænglade flagskibsmodel Jeep Wrangler 4xe. Med LEASYS UNLIMITED er den månedlige ydelse 17.995 kr. og førstegangsydelse 99.995 kr.