Fiat personbiler

Auto-Centralen i Aalborg er din nye Fiat forhandler. Glæd dig til at opleve alle de nye personbiler fra Fiat. Lige fra den smarte Fiat 500, der nu fås med både mild hybrid teknologi og som 100% elbil til den praktiske Fiat Panda over til de familievenlige Tipo modeller.

Fiat varebiler

Fiat har også et stort og bredt varebilsprogram, som du også kan opleve hos Auto-Centralen Aalborg. Se mere om Fiat varebiler

Værkstedstilbud

Skal din Fiat til service eller reparation giver vi resten af 2021 15% rabat, og vi tilbyder Basisservice til kun 995 kr. (Normalpris 1.495 kr.). Se mere om de gode værkstedstilbud her

 

 

Frifiat500_hjemmeside

Fiat 500 

Den populære Fiat 500 fås i mange udstyrsversioner
og er nu opdateret med ny mild hybrid teknologi.

Fiat 500 Cabriolet
Cabriolet udgaven af Fiat 500 er til dig, der vil nyde den ekstra frihed det er, at kunne køre taget helt tilbage (med et tryk på en knap) og lade sanseindtrykkene fra køreturen komme helt tæt på!

fri_fiat500ehjemmeside

Fiat 500 e - 100% elektrisk
Nu fås den legendariske Fiat 500 også som 100% elbil. Designet er nutidigt, men stadig med respekt for det klassiske. Fås som hatchback, cabriolet og 3+1.

frifiatpanda_hjemmeside

Fiat Panda
Den praktiske Panda fås i flere forskellige udgaver men altid med 5 døre og masser af rummelighed. Glæd dig til at finde din favorit.

friHjemmesidefiat-tipo

Fiat Tipo 5-dørs
Den familievenlig Tipo fås i en hatchback versionen med god plads både på for- og bagsæder. Her får du meget bil for pengene uden at gå på kompromis med sikkerhed og udstyr,

friHjemmeside-fiat-tiposw

Fiat Tipo Stationcar
Er der brug for ekstra meget plads i bagagerummet er Tipo Stationcar det oplagte valg. Med et bagagerum på 550 l er modellen klar til at byde hele familien velkommen.

fritipocross_hjemmeside

Fiat Tipo Cross
Modellen har et mere dynamisk ydre, der med sin højde, markante skærme og tagræling giver indtryk af en SUV, mens den stadig er kompakt og praktisk i alle omgivelser.

Værkstedstilbud i resten af 2021

Fiat Basisservice: Kun 995.- Spar 500 kr.
Tilbud i resten af 2021

Vi fejrer at Auto-Centralen er ny Fiat forhandler i Aalborg. Kig forbi med din Fiat, når den skal til service eller reparation. Er din Fiat mere end 3 år tilbyder vi  Basisservice. Normalprisen er  1495 kr. Men i resten af 2021 er prisen kun 995 kr.

Spar 15% på service og reparation

Skal din Fiat til service eller reparationer giver vi 15% på regningen. Dette gælder alle Fiat personbiler uanset alder!

Som autoriseret Fiat værksted er vores vigtigste opgave, at din bil bliver repareret korrekt første gang og til den aftalte pris.

Derfor aftaler vi altid prisen før reparationen startes. Hvis prisen overstiger vores tilbud kontakter vi dig.

Vores mekanikere er meget erfarne med Fiat, og de uddannes konstant efter fabrikkens koncept.